Tuinmeubel trends 2018


Het zomerseizoen kan bijna beginnen. Dat betekent dat de tuinmeubelen weer uit de schuur gehaald kunnen worden. Ook voor dit jaar zijn er weer tal van tuintrends waar we rekening mee moeten houden bij het inrichten van onze tuin. Hieronder zullen de belangrijkste trends van 2018 besproken worden.

Diverse materialen combineren

Een van de eerste trends is het combineren van allerlei verschillende materialen. Dit wordt ook al gedaan in het huis maar eigenlijk nog niet in de tuin. Kies bijvoorbeeld een ijzeren ligstoel met een aluminium tafel. Of een tuinmeubel in het hout erbij, wat ook altijd leuk staat. Niets is te gek en alles kan. Voor 2018 staan kunststof tuinmeubels ook op de planning. Hierbij zijn loungesets met houten accenten ook helemaal hip.

Van binnen naar buiten

Breng de woonstijl die je binnen hebt ook mee naar buiten. Dit is ook een van de belangrijkste trends van 2018. En deze trend is natuurlijk heel gemakkelijk toe te passen want wat er in je huis staat valt waarschijnlijk al binnen je eigen smaak.

De kleuren van aankomend jaar

Groen wordt de kleur van 2018. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leuke groene tinten in de kussens of een hele groene tuinset. Daarnaast zijn loungesets met donkergroene en donkerblauwe kussens ook erg trendy. Ook kan je natuurlijk een combinatie maken van zwart en wit, wat nooit uit de mode raakt.

Naast het donker groen, is mintgroen ook helemaal leuk. In het verdelen werd mintgroen nog subtiel verwerkt in de keuken maar nu is het erg zichtbaar. Koop bijvoorbeeld leuke mintgroene kussens en accessoires.

Dit waren de tuinmeubel trends van 2018. Op zoek naar leuke tuinmeubelen? Klik dan hier.