Alles wat je moet weten over een poort kopen

Wil je een poort kopen? Dan ben je er vast al achter gekomen hoeveel mogelijkheden er zijn. Een poort komt namelijk niet in een soort, maar je hebt een tal van keuzes te maken. Daarbij moet je ook nog goed gaan kijken naar de specialist waar je de poort aan gaat schaffen. Zo kun je onder andere terecht bij Resifence. Maar dan begint het pas. Want waar let je allemaal op? En welke mogelijkheden heb je eigenlijk om jouw tuin extra te beschermen? Onderstaande informatie geeft jou alle kennis die je nodig hebt om een nieuwe poort te krijgen.

 

Een poort kopen op basis van breedte

Een poort kopen is als eerste gebaseerd op twee keuzes. Je kunt namelijk voor een enkele poort gaan, waardoor je voldoende bewegingsruimte hebt, of juist voor een dubbele poort. Afhankelijk van het terrein dat jij af wilt sluiten, moet je dus gaan kijken waar je het beste uit bent. De enkele poort kan bijvoorbeeld voldoende zijn wanneer er alleen fietsen, brommers, scooters en motoren doorheen moeten. De dubbele poorten geven ook de ruimte om met een auto door het hekwerk heen te gaan. Bekijk daarom altijd eerst wat er allemaal door de poort moet voordat je een keuze maakt.

 

Verschillende kleuren en afwerkingen om te kiezen

Van hieruit ga je verder kijken. Een poort kopen kent namelijk nog meer mogelijkheden. Je kunt namelijk ook naar de afwerking gaan kijken. Bij de dubbele poorten heb je bijvoorbeeld gecoat en verzinkt. Bij gecoat zijn er meerdere kleurmogelijkheden gegeven. Wanneer jouw volledige hekwerk zwart is, is zwart de beste oplossing. Maar ook groen en antraciet behoren tot de keuzes. Als je voor een verzinkte poort gaat, dan heb je de aluminium uitvoering. Dit kan bij verschillende terreinen al voldoende zijn.

 

Ook een compleet pakket biedt mogelijkheden

Ook bij de enkele poorten kun je uit deze kleuren kiezen. Alleen kun je dan ook nog een poort kopen op basis van een compleet pakket in zwart of groen. Bij het complete pakket heb je niet alleen de poort zelf, maar ook alle andere benodigdheden om deze te kunnen bevestigen. Je hoeft dus niet meer apart op zoek te gaan naar de juiste palen. Ook hoef je niet meer naar de bevestigingsmaterialen te gaan kijken. Alles zit in dit pakket, waardoor je als doe-het-zelver eenvoudig de poort kunt gaan plaatsen en het snel geregeld is.

 

Beschermd tegen inbrekers en onbevoegden

Maar wat zijn dan de voordelen van een poort? Een poort kopen biedt jou de gelegenheid om jouw tuin op een goede manier af te schermen, zodat onbevoegden het terrein niet kunnen betreden. Door het stevige slot komen mensen niet zomaar binnen en je hebt altijd een goede hoogte waardoor niemand er zomaar overheen klimt. Al jouw spullen zijn beschermd tegen inbrekers en er zijn slechts een aantal mensen die de sleutel hebben. Je bent verzekerd van voldoende veiligheid en hebt een goede basis om te kunnen genieten op jouw eigen plekje.