Een speeltoestel is pas compleet met een glijbaan


Wat is er nu leuker dan een speeltoestel voor uren klimmen en klauteren? Of het nu in een speeltuin is of in de achtertuin een speeltoestel of speelhuis staat garant voor speelplezier. En zo’n speeltoestel zorgt voor nog meer speelplezier als er ook een glijbaan bij zit. Of nog mooier, een glijbaan met waterfunctie. Deze glijbanen hebben een aansluiting voor de tuinslang waarmee je water op het glijoppervlak kunt sproeien en de glijbaan verandert in een waterglijbaan.

De speeltoestellen

Bij speeltoestel-koning.nl ben je aan het juiste adres als je een speeltoestel wil kopen. Zij zijn gespecialiseerd in alles wat hierbij komt kijken. Naast speeltoestellen en speelhuisjes zijn er de schommels, zandbakken en alle benodigde accessoires om uit te breiden of om zelf iets te bouwen. De speeltoestellen zijn gemaakt van geïmpregneerd FSC Hout en zijn voorzien van een TÜV keuring.  

Bij veel van de speelhuisjes, klimrekken, speeltorens en andere speeltoestellen van speeltoestel-koning.nl zit een mooie glijbaan. Of het toestel is uit te breiden met een glijbaan.

Natuurlijk kun je een speeltoestel zelf maken. Na het maken van ontwerp kun je het hout en alle accessoires kopen bij speeltoestel-koning.nl. 

De glijbanen

Er zijn veel verschillende soorten glijbanen. Zo zijn er complete, losstaande, glijbanen en de aanbouw glijbanen. Een aanbouw glijbaan moet altijd bevestigd worden aan het platform van een speeltoestel. 

Ideaal bij warm weer zijn de glijbanen met een waterfunctie. Deze glijbanen hebben een aansluiting voor de tuinslang. Je kunt daarmee water op het glijoppervlak sproeien, waardoor de glijbaan verandert in een waterglijbaan.

De glijbanen van speeltoestel-koning.nl zijn beschikbaar in een aantal maten die afhankelijk zijn van de plateauhoogte:

  • De 1,2 meter glijbaan is geschikt voor een plateauhoogte van 60 cm.
  • De 1,75 meter glijbaan is geschikt voor een plateauhoogte van 85-90cm. Bevat een wateraansluiting.
  • De 2,5 meter glijbaan is geschikt voor een plateauhoogte van 120cm. 
  • De 3 meter glijbaan is geschikt voor een plateauhoogte van 150cm. Bevat een wateraansluiting.

Alle glijbanen zijn eenvoudig te monteren aan een platform middels twee spaanplaatschroeven 6.0×30. Elke maat glijbaan verkrijgbaar bij de speeltoestel-koning.nl is te koop in diverse kleuren. Kijk voor meer informatie op https://speeltoestel-koning.nl/.