Een opblaasbare jacuzzi op je erf, wie wil dat nou niet?

Om een jacuzzi of bubbelbad in je tuin of op het erf te hebben was altijd een hele luxe geweest. Tegenwoordig zijn er opblaas bubbelbad soorten die je langdurig kunt gebruiken. Ze komen voor in verschillende modellen en groottes. Het leukste hiervan is dat je het bad in de winter kunt verwarmen en in de zomer gebruik je het bad om je af te koelen.

Modellen en maten bubbelbaden

Je kunt een keuze maken tussen opblaasbare jacuzzi voor 4 en 6 personen. Het bad voor 4 personen is heel geschikt voor een klein gezin. Maar prefereer je toch nog wat meer ruimte, dan is het bad voor 6 personen een betere optie.

Het bubbelbad voor 4 personen is heel snel opblaasbaar. Binnen een mum van tijd heb je een prachtige jacuzzi te staan in je tuin. Verder kan het water ook verwarmd worden tot 42 graden Celsius. Ze komen voor in twee merken: Netspa en Intex. De Netspa baden hebben een hele chique en luxe uiterlijk. Ze zijn van de binnenkant zodanig ingebouwd dat je je heel comfortabel voelt wanneer je wilt liggen of zitten in het bad.

Geïntegreerd display

Het bad is voorzien van een geïntegreerd display. Het bevat knoppen waarbij filteren, masseren en verwarmen gemakkelijk te controleren zijn. De 110 bubbel jets van het bad zorgen voor een heerlijke massage. Het Intex bad daarentegen kan alleen worden verwarmd tot 40 graden Celsius. Voor de stevigheid is het bad voorzien van Fiber-Tech en het bad is ook afsluitbaar door middel van clips. Dit bad beschikt over 120 bubbel jets die ook heerlijk masserend aanvoelen.

Accessoires

Elke bad moet voorzien zijn van de benodigde accessoires voor het gemak. Zo ook hebben deze opblaas bubbelbad modellen hun bijpassende accessoires.

Het gaat dan om de volgende accessoires:

 • bekerhouder
 • hoofdkussen
 • zitje
 • onderhoudsset
 • filters
 • zwembadstofzuiger
 • bar tafeltje
 • opblaasbare zitkussen
 • ledverlichting ( jet en bubbel)
 • voetbad
 • all-in-one wateronderhoud
 • zout voor zoutwatersysteem
 • opblaasbare isolatie deksel
 • premium meubel ombouwset
 • buitenhoes