Ronde houten jacuzzi


Ben je op zoek naar een ronde jacuzzi voor in jouw tuin of op jouw dak? Wat dacht je van een ronde jacuzzi van hout. Je kunt een ronde jacuzzi hout vinden bij Serena Spa. Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Geleverd en geïnstalleerd door een vakman. De jacuzzi installeren wordt dus voor jou gedaan. Waar je je ronde jacuzzi hout dan ook wil plaatsen. Het is een product van Nederlandse bodem en over alles aspecten van de ronde jacuzzi hout is nagedacht. Standaard zijn er vier tinten cederhout voor je houten ronde jacuzzi te krijgen, maar het is te overleggen als je juist iets anders zoekt.

Jacuzzi installeren

De jacuzzi installeren hoef je natuurlijk niet zelf te doen. Daar wordt een specialist voor ingezet. En als je toch problemen ondervindt of vragen hebt, word je geholpen door dezelfde persoon die de jacuzzi heeft gemaakt. Geen gedoe met doorverbinden en miscommunicatie dus. Een jacuzzi installeren is voor de vakmensen van Serena Spa natuurlijk geen moeilijke klus. Je kunt dus daarna optimaal genieten van je ronde jacuzzi hout. En vooral van een jacuzzi voor jouzelf in plaats van deze te moeten delen met onbekenden.

Goede isolatie en een warm bad

Een ronde jacuzzi hout is niet alleen mooi voor het oog en natuurlijk heerlijk om in te kunnen ontspannen. Een jacuzzi installeren van Serena Spa betekent ook dat er weinig energie verbruikt hoeft te worden om het bad warm te houden. Tussen het bad en de buitenrand zit namelijk een flinke laag schuimisolatie. Dit soort isolatie zorgt dat de warmte in het bad goed vastgehouden wordt. Ook als het buiten het bad juist koud is. Daarmee verbruik je zo min mogelijk energie voor de verwarming van het bad en wordt je energierekening niet te hoog.