Waar kun je voor kiezen bij de aanleg van jouw nieuwe tuin?


Heb je besloten om een nieuwe tuin aan te laten leggen? Of ben je net verhuisd naar een nieuwe woning met een tuin die nog wat liefde kan gebruiken? Dan ben je hier op de juiste plek! In deze blog worden namelijk de verschillende opties besproken waar je uit kan kiezen bij de aanleg van een nieuwe tuin, dus lees snel verder.. 

Optie 1: Beplanting

De eerste optie is beplanting. Ben jij fan van kleurrijke bloemen of grote struiken? Dan is deze optie echt iets voor jou. Een hovenier kan jou helpen bij het kiezen van de juiste planten voor jouw tuin. De hovenier kijkt daarbij ook mee naar de juiste indeling van jouw tuin, zodat jij er optimaal van kan genieten!

Optie 2: Bestrating

Heb jij liever geen gras in de tuin? Dat is geen probleem! Bestrating is dan een aantrekkelijke optie voor jouw nieuwe tuin. Er zijn veel verschillende soorten stenen waar je uit kan kiezen, zoals gebakken steen of natuursteen. Ook zijn er heel veel legpatronen voor de tegels. Op deze manier kun jij jouw tuin dus op een unieke manier inrichten! 

Optie 3: Houtwerk

Is bestrating niet helemaal jouw ding? Of wil je graag een grote verandering, schattig tuinhuisje of een schutting? Kies dan voor houtwerk! Een voordeel van houtwerk is dat het op maat gemaakt kan worden, waardoor het volledig aan jouw wensen voldoet. Daarbij maken veel bedrijven die houtwerk plaatsen, zoals van Voorthuizen, gebruik van duurzaam kwaliteitshout. Zo wordt kwaliteit gegarandeerd!

 

Kun je niet kiezen? Of ga je graag voor een combinatie van meerdere opties? Dat kan natuurlijk ook! Laat bijvoorbeeld een leuk tuinhuisje van houtwerk plaatsen in combinatie met leuke plantenbakken. Vraag een specialist naar de mogelijkheden voor jouw tuin. Zo krijg je eindelijk jouw droomtuin!