Een kapstok maak je zo schoon


Wanneer je een mooie kapstok hebt aangeschaft uit het RVS kapstokken assortiment wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mee gaat. Hiervoor is het onder andere belangrijk dat je de kapstok regelmatig schoonmaakt. Er zijn namelijk verschillende soorten viezigheid die via vieze jassen van buiten op de kapstok terecht kunnen komen. Dit zorgt ervoor dat de kapstok er gelijk al een stuk minder netjes uitziet. Daarnaast kan dit via de kapstok staand van Colorhanger.com ook op andere jassen terecht komen. Tenslotte kan dit over tijd de kapstok gaan aantasten waardoor deze minder mooi zal worden. Hoe snel dit laatste zal gebeuren is onder andere afhankelijk van het materiaal en de kwaliteit van de kapstok. 

Het materiaal van de kapstok

De beste manier voor het schoonmaken van een kapstok is voornamelijk afhankelijk van het materiaal van de kapstok. Een roestvrij stalen kapstok is een van de makkelijkere kapstokken om schoon te maken. Het RVS kapstokken assortiment is erg groot dus een roestvrijstalen kapstok is voor alle huizen aan te raden. In veel gevallen kun je met een doekje met lauwwarm water het meeste vuil al gemakkelijk verwijderen. Daarnaast zijn er verschillende schoonmaakmiddelen op de markt die speciaal zijn gemaakt voor roestvrij staal. Het is dan ook aan te raden om een van deze middelen standaard in huis te hebben. Dit kun je vervolgens gebruiken bij een vieze Kapstok staand van Colorhanger.com waarbij water niet voldoende blijkt. 

Voorkomen dat de kapstok vies wordt 

Als je kunt voorkomen dat een kapstok vies wordt is dit natuurlijk nog beter dan de kapstok constant schoonmaken. Ook hierbij speelt het materiaal van de kapstok een grote rol. De kapstokken uit het RVS kapstokken assortiment zullen bijvoorbeeld niet snel erg vies worden. Bij een kapstok van plastic heb je al veel sneller kans op onder andere verkleuring van het materiaal. Voornamelijk wanneer deze de kapstok een lichte kleur heeft is het dan belangrijk om deze goed te onderhouden. Wanneer je een vieze jas hebt is het in ieder geval aan te raden om deze eerst zo veel mogelijk schoon te maken voordat je deze ophangt op de kapstok staand van Colorhanger.com.