Opslagtips om je spullen goed in te pakken


Als je wilt gaan verhuizen komt er een hoop stress, tijd en rommel kijken. Overal staan dozen die ingepakt zijn met spullen en daardoor kan je gestresst raken. Neem geen overtollige spullen mee die je toch niet in je nieuwe woning wilt hebben. Ook is het belangrijk om niet te veel spullen in je woning te hebben wanneer er potentiële kopers langs kopen. Zo lijkt je woning groter en kan je wellicht sneller je huis verkopen. In Gelderland je woning verkopen met hulp? Bagro Vastgoed staat dan voor je klaar!

Koop verpakkingsmateriaal van goede kwaliteit

Er bestaan vele soorten, maten en kwaliteiten verhuisdozen. Het is belangrijk dat je hier niet op bespaart. Een verhuisdoos van sterk karton of kunststof is van belang om de kwaliteit van je spullen te bewaren. Wikkel je spullen ook in met noppenfolie, wikkelfolie of dekens in. Dit is vooral belangrijk wanneer je breekbare spullen in de doos doet. Zo voorkom je dat de spullen kapot gaan. Heb dus altijd goede spullen om jouw spullen in op te bergen. Dit voorkomt ook schade die kan optreden tijdens de transport van de spullen. Je kan er ook voor kiezen om jouw spullen ergens in op te slaan. Dit is ideaal wanneer je spullen voor een langere tijd niet nodig zult hebben en het in de pad staat.

Maak meubels zo compact mogelijk

Moet je jouw meubels verhuizen, dan is dat geen enkel probleem. Het is wel belangrijk om deze spullen goed te beschermen. Bescherm de hoeken met speciale beschermhoekjes en wikkel vervolgens de spullen altijd in met onder andere noppenfolie. Nog een tip om de kwaliteit van je meubels te behouden, is door de spullen van te voren eerst goed af te stoffen en schoon te maken. Zo zijn ze beschermd tegen vuil en stof. Het is belangrijk dat je van te voren lades en kasten leeg maakt, wanneer je de meubels gaat inpakken. Probeer zoveel mogelijk de meubels kleiner te maken. Naast dat dit makkelijker opbergt, verhuist het ook makkelijker. Haal alles uit elkaar wat uit elkaar kan. Bewaar de schroeven goed, zodat de meubels compleet blijven. 

Verpak kleding in een garderobebox

Het is belangrijk dat je kleding anders opslaat. De kleding blijft in een normale verhuisdoos niet fris. Je kan er ook voor kiezen om kleding op te bergen in een gewone verhuisdoos, maar wil je de kwaliteit van de kleren behouden? Dan raden wij een garderobebox aan. Zorg er wel voor dat je de kleding altijd schoon en droog in de garderobe box opbergt. Ook het vacuüm verpakken van je kleding zorgt ervoor dat de kleding hun kwaliteit behoudt.