Hoe maak je van een date een succes?


Wanneer je bij dit artikel uit bent gekomen betekent dat waarschijnlijk dat er binnenkort een date aan zit te komen. Is dit jullie eerste, tweede of derde date? Hopelijk ben je niet zo zenuwachtig als je voor jullie allereerste date bent geweest, maar hoe houd je daten eigenlijk een beetje spannend en interessant? Je kunt bijvoorbeeld epoxy bestellen bij Epoxyshop.nl!

Skip de filmdate

Wij snappen het echt niet… Mensen die tijdens een eerste, tweede of derde date naar een bioscoop gaan. De hele bedoeling van deze eerste paar dates is het leren kennen van elkaar, dat gaat niet tijdens een film. Je mag eigenlijk niet praten, dus je kunt elkaar totaal niet leren kennen. Romantisch knuffelen in een volle filmzaal doe je ook niet echt dus wij begrijpen niet waarom iedereen dit zo’n fantastische date vindt. Ga samen romantisch naar het park of kijk thuis een film. Het voordeel van thuis film kijken is dat je wél elkaar beter kunt leren kennen. Ook het gieten van epoxy is een aanrader!

Probeer je te ontspannen

Wanneer je heel zenuwachtig bent straal je dat ook uit. Vertel aan het begin of voorafgaand van je date dat je zenuwachtig bent. Dit heeft namelijk twee grote voordelen. Allereerst ben je eerlijk tegen je date, wij zijn er zeker van dat zij of hij dit weet te waarderen. Als tweede lucht het op om het te zeggen. Dus je bent minder zenuwachtig en eerlijk tegen je date. Volgens ons had je niet beter kunnen handelen!

Samen erop uit!

Wat is er nou leuker dan samen nieuwe dingen ervaren? Neem beide een stap buiten jullie comfortabele zone en ga de uitdaging aan. Het leuke van samen iets spannends ondernemen is dat jullie meteen een sterke band opbouwen. Het enige wat jullie hebben tijdens deze nieuwe ervaring is elkaar. Vandaar dat dit zo’n effectieve manier van daten is. Wij raden wel aan dit te bewaren tot na een derde date, om meteen samen te gaan bungeejumpen op de eerste date is niet voor velen weggelegd. 

 

Samen aan de slag met epoxy

Gaan jullie samen aan de slag met epoxy? Zoek vooraf goed op waar je rekening mee moet houden tijdens het werken met epoxy. Epoxy is namelijk erg klevend en plakt overal aan vast waar het mee in aanraking komt. Je wilt dit dus écht niet in je haar of iets krijgen.