Onze garage laten verbouwen


Een tijdje geleden hebben wij er thuis voor gekozen om onze garage te verbouwen. Deze garage staat los van onze woning en word dus ook minder vaak en ook goed onderhouden in vergelijking met onze woning. Dit valt normaal gesproken niet veel op maar toch zien wij nu inmiddels jaren na de bouw van deze garage wat plekken die aan vervanging toe zijn. Dit wouden we ook zo snel mogelijk laten aanpakken. Zowel binnen de garage als aan de buitenkant zijn er verschillende dingen die we willen laten vervangen. Aan de binnenkant willen we een nieuwe vloer en nieuwe kasten en moet er een klein aanrecht komen. Aan de buitenkant moeten er alleen een aantal dingen vervangen worden die het niet meer goede doen of zelfs kapot zijn. Daarnaast is er ook een grote reiniging nodig aangezien er in de loop van de jaren veel vuil gekomen is op plekken waar je normaal gesproken niet bijkomt.

Nieuwe garagedeur laten plaatsen

Onze garage had nog een oude garagedeur en deze was zo oud dat het er niet meer mooi uitzag en zelfs begon te rotten op sommige plekken. De garagedeur was dus enorm aan vervanging toe en hiervoor gingen we dan ook gelijk opzoek naar het juiste bedrijf dat ons hierin kon helpen. Tijdens onze zoektocht kwamen wij uit bij Garagedeur Nederland. Zij hebben ons geholpen aan een nieuwe garagedeur en hebben deze erg snel en vakkundig geplaatst. Na goed advies en de mogelijkheid om een keuze te maken uit veel verschillende soorten garagedeuren was de keuze makkelijk om ons te laten helpen door Garagedeur Nederland. Het hele proces hiervan is erg fijn verlopen en daarom kijken we er nu ook goed op terug.

Reparaties aan garage

Naast dat er in de garage nu veel vervangen is moesten er ook nog een aantal dingen worden gerepareerd. Een daarvan zijn de grote ramen aan de achterzijde van de garage. We hadden hier namelijk last van een dubbel glas lek. Dit moet natuurlijk zo snel mogelijk worden gerepareerd. Condensys is hiervoor de oplossing. Condensys heeft hiervoor de beste oplossing en kunnen dit erg snel en vakkundig repareren.